Sista helgen som 28åring

Haft en helt perfekt helg om jag får säga det själv. Ätit bra, sovit bra, tränat bra, mått bra.Peter kom hit i fredags, vi lagade riktigt goda hamburgare med soltorkade tomater och hade en allmänt mysig fredagskväll. Bortsätt från när vi rensade handfatet. Fy fasiken. Men det gick inte att undvika längre. Det va stopp.  

Sov ut i lördags, bakade semlor till frukost och kollade klart filmen vi somnat till kvällen innan. Sedan åkte vi till gymmet. Bröst ben och mage fick sig en rejäl omgång. Uppskattar verkligen när vi kan träna tillsammans. Jag vågar ta i mer då och Peter har en förmåga att peppa mig lite extra ❤️.  Tvättstuga, mat, rödvin och spel präglade resten av lördagen. 

Vaknade utvilad idag, långfrukost och en himla massa googlande. Tydligen behövs det ett och annat till lägenheten nu när vi ska flytta ihop. Byråer, soffbord och tydligen en ny TV. Peter ville testa sina nya barfotaskor så vi försökte åka till skogen. Gick sådär, men en sjö hittade vi allt.

   
 
Eftermiddagen bestod av ren lyx då mamma bjöd på födelsedagsmiddag i förskott ❤️.Yes ett vardagsinlägg från min sista helg som 28 åring. 

  
Riktigt god mat (potatisen lämnades kvar på tallriken).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s