LCHF-Pizza

En favorit i repris. Kommer helt klart laga denna pizza igen inom de närmsta dagarna 🙂

Köp hem:

  • 250 g riven ost (förslagsvis egenriven prästost)
  • 8 ägg
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 4 msk fiberhusk
  • Lite salt
  • CF
  • Tomapuré
  • Oregano
  • Valfri topping

Gör såhär: Vispa ägg, grädde och fiberhusk med elvisp, blanda ner osten. Låt stå ca 5 minuter. Fördela degen på två plåtar. Grädda i ugn ca 15 minuter i 175g. Blanda några matskedar CF med tomatpuré och oregano och fördela ut på pizzan.
Fördela sedan önskat pålägg på bottnarna (Jag brukar ha pepparsalami, champinjoner, jalapeños och en massa ost). Grädda i 250 g tills osten smält och allt fått fin färg. Receptet är inspirerat från 56kilo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s