Älskade barfotaskor

Det blev en joggingrunda ikväll, 8,5km i kvällssolen. Termometern visade 17° när vi stack ut (kortbyxor och t-shirt). Testade barfotaskorna på asfalt idag, de första 3km. Var rädd att benhinnorna skulle skrika av smärta så som de gjort så många gånger förr. Men icke. Inte en enda känning, förstår ni hur underbart det är? Äntligen kan jag jogga igen!! Barfotaskorna är helt klart årets bästa köp från min sida.

Annonser

3 thoughts on “Älskade barfotaskor

  1. Samma här. Det är underbart att kunna springa utan att få problem med benhinnorna. Barfotaskor har räddat även mig. Springer jag över 12 km får jag lite ont i fötterna men det är inte så farligt och benhinneproblemen jag hade innan var sju resor värre.

    • Ja det är helt underbart. Trodde jag gick till ”specialister”, fick större och större skor med mer och mer inlägg och stöd och det blev bara värre. Efter en föreläsning med Colting köpte jag mig ett par barfotaskor, med absolut noll förväntningar. Och titt så bra det blev:):)

  2. Haha jag sa detsamma. Helt klart bästa köpet (har five fingers KSO), Nu har jag köpt för vardagsbruk också. Gillar din blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s