Mjölkrevolutionen

Min favorit Jonas Colting har en bror vid namn Fredrik Colting, författare till denna bok, Mjölkrevolutionen. En bok som öppnar upp en helt ny värld. Ingen vacker, trevlig värld dessvärre, utan en bisarr verklighet där fusket om vår mjölk presenteras.

Mjölk. Det mest naturliga man kan dricka. Eller hur är det med den saken? Mjölk har används som livsmedel och hälsokur i många tusen år och är grunden för vår moderna civilisation. Men allt står inte rätt till i Arlafrabriken, någon har nämligen kidnappat vår kära mjölk. Fredrik Colting

I Mjölkrevolutionen görs en resa genom en matindustri som förvanskar fakta och hindrar oss från att dricka riktig naturlig mjölk. Bakomliggande orsak är givetvis pengar (pengar styr allt), detta på bekostnad för vår folkhälsa.

Rekommenderar alla som äter mat att läsa denna bok.                                           Den handlar inte endast om vår förstörda och besprutade mjölk, boken öppnar upp en dörr till den sjuka värld som vår ”kära” matindustrin står för.

Här kan ni köpa den, jag köpte den hos en lokal bokhandel.

Annonser

One thought on “Mjölkrevolutionen

  1. Ping: Dyr mjölk.. | madeleinestedt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s