Socker är gift!

Jag är beroende av socker, därför äter jag absolut inget socker alls längre. Här är ett oerhört intressant inlägg om varför socker är giftigt.

Annonser

4 thoughts on “Socker är gift!

  1. sv: Jo, fast jag VILL inte skippa kolhydrater (finns många anledningar) och för att få veta om jag får i mig tillräckligt med protein för att musklerna inte ska brytas ned så vill jag räkna kalorier (finns inte så många andra sätt att få reda på det på). =)

    • aha okej 🙂 du får i dig kolhydrater via grönsaker osv så alla skippar man ju inte:) man bör vara medveten om att olika kalorier verkar olika i kroppen, men det antar jag att du har koll på 🙂 (vissa räknar kalorier men tror det är ok att proppa kroppen full med vad som bara man håller sig inom gränsen för kcaler/dag)

      • Ja, absolut men ibland vill jag ha en godispåse osv, det kan så vara att jag har ett sockerberoende, men det är inte värre än att jag klarar av att hålla mig från godis om jag inte får äta det.
        Men ja, självklart! Jag kommer ju inte sitta och äta choklad och tycka att det är okej så länge jag ligger under kaloriförbrukningen 🙂 Att jag får i mig rätt näring är jätteviktigt för mig, det är dels därför jag äter mycket vegetariskt och fisk minst en gång i veckan =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s