LCHF-middagstips: Sambal oelek-kyckling i ugn

Ingredienser:

  • Valfri mängd/antal kycklingfilé (förslagsvis 3-5st)
  • 3 dl grädde
  • 2,5dl creme fraiche
  • 2 tsk sambal oelek
  • 1,5 msk soya
  • 1 paket fetaost

Gör såhär: Ställ ugnen på 200°, häll grädde, CF, samba oelek, soya och fetaost i en ungssäker form. Skär ett snitt i varje kycklingfilé, lägg i formen och ”gägga runt” i såsen :). Ett tips är att lägga extra med fetaost och sås i filésnittet. Viktigt är att täcka filéerna rikligt med sås! (GOTT!). In i ugnen i ca 30 min (beroende på tjocklek på filéerna, skär med kniv för att se om köttet är klart). Servera med en god grönsallad!

Ett tack till kära mor för receptidén!

Annonser

One thought on “LCHF-middagstips: Sambal oelek-kyckling i ugn

  1. Aaa okej! Men då är du väl klar snart :)?
    Jag har kort på sportlife och älskar body pump! Försöker gå på det iaf 2 ggr/v. Förra veckan blev de nog 4 träningstillfällen. Blir lite olika varje vecka. Ska snart komma igång med löpningen också! Hur mycket blir de för dig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s